Ön hasznosnak találta a honlapot?
 

Ingyen telefonálás

Az én mobil telefonom tárcsázás előtt megkérdezi hogy normál mobil hívással, vagy Pl. ingyenes, interneten keresztül bonyolított telefon hívással  szeretném elérni a partnerem. Élvezze az ingyen telefonálás előnyet.

Nézze meg a videót, láthatja hogy tényleg működik akár SIM kártya nélkül is!Hogy miért ? Olvassa alaposan végig honlapom!
Mobiltelefonra telepített Fring, Skype, alkalmazások segítségével, az INGYEN TELEFONÁLÁS gyerekjáték azoknak akik egymást hívják mobilon, akár a világ bármely pontján is. (fletételek ) A vonalas telefonok mobil Skype segítségével történő hívása rendkívül olcsó néhány forint / perc. Számítógépről (ADSL kapcsolattal) és mobil telefonról is hívhatunk vonalast, szinte ingyen. Én a mobil telefonomon Fring alkalmazást használom. A Fring alkalmazásba beállítottam a Skype, és az MSN elérésem jelszavát, így láthatom az összes partnerem, és hogy ki van ki, illetve bejelentkezve. A honlapon ezek előnyeit használatát és telepítését mutatom be. adsl
 

Konkrét megvalósítás: ingyen telefonálás
 
Ha kedvet kapott hozzá hogy éljen az ingyenes telefonálás és ingyenes sms küldés lehetőségével akkor nincs más hátra menjen végig a telepítés menüponton, telepítse számítógépére a skype alkalmazást, telepítse mobiljára a Fring alkalmazást, keressen Wi-Fi hálózatot. Hozzon létre Wi-Fi hálózatot munkahelyén vagy otthonában.
Ha a telefonja nem ismeri a Wi-Fi -t, vagy nincs erre lehetőség a közelben, fizessen elő mobil internet -re és máris használatba veheti az adott napokon. (Belföldön akár 1-1 napra is előfizethet egy sms segítségével). Számítógépről adsl kapcsolattal (ADSL) A hangtovábbításban kis késés tapasztalható.
Otthonról korlátlan adsl kapcsolatunkkal célszerű mobilunkon használni." A barátnőm Angliában dolgozik, ritkán tud internet közelébe kerülni. Amióta lecserélte a mobil telefonját wifi -s mobilra mindig van lehetőségünk ingyen telefonálni. "
- - - - - - - - - - 
 " A számítógépem sokszor csak a Skype miatt volt egész nap bekapcsolva. Amióta rátaláltam erre az oldalra kb. 10 perc alatt fetelepítettem a mobilra, azóta több barátommal rendszeresen használjuk. "
 - - - - - - - - - - 
 " Fogadtam egy barátommal hogy ha kiveszem a telefonomból a SIM kártyát felhívok bármilyen vezetékes telefont. Megnyertem a fogadást. "
- - - - - - - - - -
"Tényleg működik kipróbáltam és semmibe sem került, fotóka küldtem ...mms...szuper!!! FRING !!! " 


ingyen mobil hívás, ingyenes telefon, voip telefonálás, korlátlan adsl, voip hívás, voip telefon, ingyen telefonálás, voip, free voip 435355 480295
 
© 2018 ingyentelefonalas.hu
A honlapon található árak, információk tájékoztató jellegű információk.
Joomla!